Gjestebokinnlegg 2007

De nyeste innleggene kommer først

Linn
14.12.07

Hei Jane,
Jeg fikk den første boken i Flammedans fra en venninne. Du er en av de beste forfatterne jeg har lest! Jeg lever meg inn i historien om Anna..... Du skriver så levende og historien er god!!  Tenk at taterne hadde det sånn! Har du tatt noe av historien fra virkeligheten? Hvor langt frem i tid kommer du til å skrive? Jeg er spent på fortsettelsen og kommer til å lese alle bøkene dine.... Jeg må ikke glemme å fortelle deg at da jeg var ferdig med den første boken, ga jeg den tilbake til venninnen min og sa at den var god. Så nå leser hun også! Jeg arbeider en del i Sverige. Moren min bor der. Hun får ikke tak i bøkene så jeg skal ta dem med til henne. Hun gleder seg til og lese.. Hun lurer på om serien kommer til Sverige?
God jul til deg og Anna!!!
Linn

Hei Linn!
Du gjør meg utrolig glad når du skriver at du lever deg inn i taterhistorien min. Mye av hensikten er jo oppnådd da, vet du :)
Og ja, taterne hadde det ille den gang, det har de i grunnen hatt helt frem til vår tid. Hvor langt frem i tid serien kommer til å fortsette, avhenger av så mye, ikke minst avhenger det av dere lesere. Jeg har hatt et ønske om å skrive frem til 2. verdenskrig, for å kunne fortelle om alt det grusomme taterne gjennomgikk da. Vi får se om det blir mulig :) Det blir nok ikke så enkelt med utgivelse i Sverige. Det finnes visst ikke distribusjon for serier der. Men håpe kan vi :) Du må hilse venninnen din så mye. Hils moren din også. Jeg håper at hun liker bøkene og ønsker dere en trivelig julefeiring i nabolandet.
Gjesper stort her nå. På tide å komme seg i seng :) Sov godt og drøm søtt, Linn.
Nattaklem fra Jane


Nora
14.12.07

Hei Jane
Stormfulle døgn kom forje mandag og ble lest ut med en gang  
Like fin som vanlig! Nå er snøen av og på og masse is.. Håper det blir bedre snart ;) Nå har vi kjøpt oss ny hytte (det er faktisk et hus) og holder på å pusse opp der. Jeg får stooor seng, vi skal nok være der mye i jula. Masse prøver og tentamener på den siste tida, er glad jeg ikke har det i fransk! Kan du si hva neste bok heter?
Mange klemmer fra en stressa Nora...

Heisann Nora-mi,
Du er og blir en racer til å lese, du! Jeg er skikkelig imponert over at du følger med fremdeles. Ikke alle på din alder som er så flinke til å lese, vet jeg. Det var annerledes i "gamle dager" , da hadde man jo ikke så mye annet som fristet når man var innendørs. Neste bok i "Flammedans" heter "På fluktens vinger", det har du nok sett nå som jeg har fått lagt ut illustrasjon og baksidetekst.
Jeg blir bittelitt misunnelig når jeg leser at dere har gått til anskaffelse av hytte. Samtidig unner jeg dere å ha en plass å reise til, for å koble av (sånn etter hvert, når dere er ferdige med å pusse opp). Jeg drømmer om å få meg hytte en gang, jeg også. Helst på toppen av et fjell, med utsikt over "hele verden". Dit skal jeg reise for å skrive, mange dager, kanskje uker av gangen. Mmmmm, drømmer meg helt bort her nå. Men jeg vet, kjære Noramor, at drømmen min vil gå i oppfyllelse, om ikke i dette livet, så kanskje neste. Fint da! 
Fint med stor seng også, da er ikke sjansen så stor for å falle ut liksom hihi. Skaff deg en god leselampe, for der blir det sikkert godt å ligge lese!
Her kom snøen for noen uker siden, og ble liggende! Er så glad for det - ser ut som en eventyrverden her hos meg :) I dag er det 15 kuldegrader og sol! Det er nyyyyydelig!
Jeg ønsker deg og familien din en riktig god jul, Nora. Håper at du får mange myke og harde pakker, med ALT du ønsker deg!   
Til slutt: Prøv å ikke stresse, vennen min. Trekk og slipp pusten rolig noen ganger. Alt går så mye lettere da, skjønner du 
Stooor klem Jane


Jorunn
13.12.07

Hei Jane!
Nå er det noen måneder siden jeg skrev til deg sist. Ti av bøkene Flammedans befinner seg for tiden hos svigerinnen min i Trondheim. Jeg foreslo for henne at hun burde lese serien din og dermed var det i gang. Og det siste jeg hørte var at hun syntes det var en flott og spennende serie.
Jeg visste det jo - så all ære til deg, Jane.
Vil med dette ønske deg en riktig God Jul og God nyttår - med familien din, hestene og kattene.
Det er vel et eventyr med snø og kos hos deg nå, tenker jeg, og Juleeventyret er i gang.
Vi snakkes
Klem klem og klem fra Jorunn

Hei til deg også, Jorunn!                                                                            
Tusen takk for et trivelig og særdeles inspirerende innlegg :) Synes det er kjempemoro at svigerinnen din setter pris på bøkene, også så snilt av deg å låne dem bort til henne. Det er noe av det som gjør pocketbøker spesielle - de går fra hånd til hånd i årevis etter at de er utgitt, mens de i tykk perm gjerne blir satt pent inn i bokhyllene, av frykt for at de skal bli slitt.
Og joda, her er et eventyr - i dag ser det ut som et julekort utenfor vinduene mine, med andre ord; skikkelig julestemning både ute og inne :) Fyrer i ovnene, er jo 17 kalde! Brrr ... Egentlig spiller det ingen rolle hvor kaldt det er, om en fyrer godt og har på seg klær nok, fryser man jo ikke akkurat :)
Jeg vet at du er like "nissete" som meg, og koser meg storveis med nissejenta jeg fikk av deg - hun står i stuevinduet og kikker på meg. Om natten er jeg sikker på at hun er ute og rusler, sammen med de andre nissene. Tusen takk, Jorunn!
Ha en riktig god jul, du også! Nyt dagene sammen med familien din, og gi Sebastian en juleklem fra meg, er du snill. Han må være verdens herligste gutt! Men så har han en god mamma også :)
Go`klem fra meg!


Hanne
11.12.07

Hei Jane:-)
Akkurat ferdig med bok 19 i flammedans. Nok en kjempe bok:-)
Håper du koser deg masse om dagen, er så glad i jula jeg da. Men det blir litt rart uten kjære pappa.....
Vi snakkes snart Jane.
Ha en kjempefin jul:-)
Klemmer Hanne

Kjære Hanne
Jeg ble så glad da jeg så at du hadde skrevet i gjesteboken min igjen. Føler at jeg har fått en venn i deg - en god og snill venn, som jeg setter umåtelig pris på. Da føles det ekstra godt å få noen ord, å vite at du er der ute og at du faktisk også tenker på meg :) Og på Flammedans selvfølgelig :)
Og jeg er nok like julete som deg - er garantert ikke like flink til å bake, men stuller nå rundt her. Tenk, jeg satte frem nissene mine 1. desember, har spilt julesanger siden da også. Pakker meg inn i førjulsstemning, som for meg er av minst like stor betydning som selve dagen. Viktig å ta vare på de gode øyeblikkene, julen blir det vi gjør den til, vet jeg. Og kjære, kjære Hanne. Jeg tror ikke at du feirer jul uten at faren din er der hos deg - ikke minst lever han i hjertet ditt. Og tankene.
Jeg ønsker deg en fredelig jul, sammen med mannen din. Kos deg med småkaker, julesanger og gode minner. Jeg ønsker dere alt godt.
En varm klem fra meg


Lisbeth
28.11.07
Jeg leser mange serier, men Flammedans er det beste jeg leser på akkurat nå!Jeg har blitt så glad i Anna og hennes venner. Stå på Jane! Jeg vil ha mange bøker!
Lisbeth K.

Hei Lisbeth!
Det var store ord, men jeg trekker dem til meg som en svamp:) Tusen, tusen takk!
Tilbakemeldinger fra fornøyde lesere er som balsam for sjelen. Det blir mange bøker (25-30 kanskje) så lenge du og de andre leserne vil lese dem :) Ha en fortsatt fin vinter, god jul og alt :)
Gode tanker fra Jane


Linda Elisabeth
27.11.07

Hei!
Topp side og flotte bøker! Jeg og søstra mi krangler om bøkene hver gang dem kommer i postkassa. Vi kommer til å lese alle bøkene som kommer i serien din. Kommer til å gråte når den tar slutt også. Lykke til videre!
Linda Elisabeth

Hei på deg, Linda Elisabeth!
Så fint at du og søsteren din liker bøkene :) Men kjære dere - dere må ikke krangle! Hva med loddtrekning? Bøkene blir ikke ødelagt mens dere venter liksom :)
Jeg håper at dere fortsetter å lese bøkene, jeg også, men snille dere - ikke gråt når serien avsluttes. Det er så mange fine serier på markedet og jeg lover, med hånden på hjertet, at jeg skal komme med en ny når siste ord i "Flammedans" er skrevet. Ellers ønsker jeg deg og søsteren din en riktig god vinter. Gi hverandre en klem. Tenk at det snart er jul :)))
Klem til dere begge, fra Jane


Trine
25.11.07

Heia Jane!
Jeg er akkurat ferdig med å lese nummer fire i flammedans, og er helfrelst!Du skriver utrolig godt! Jeg har lest alt jeg har kommet over tatere, og trodde at jeg hadde lært det meste.Men du hadde enda mer og tilføre!Jeg er imponert!Hvor har du fått all informasjonen fra?Har du snakket med mange tatere?Har du fått noen tilbakemeldinger fra noen av dem?
Håper det blir mange mange flere bøker. Flammedans er et funn for meg!
Hilsen Trine

Hei Trine!
Først må jeg få takke deg for et flott innlegg. Blir så glad når noen tar seg tid til å legge igjen noen ord. Det gjør siden mer interessant, og får kanskje andre til å våge seg utpå også :)
Jeg har sikkert en del å lære når det gjelder tatere selv, Trine. Mange ganger skulle jeg ønske at jeg hadde reist langs veien på den tiden jeg skriver om, og at jeg hadde opplevd noe av det  denne minoritetsgruppen har gjennomgått. Etter allt research jeg har gjort vil taterne ha en egen plass i hjertet mitt. Og joda, jeg har fått tilbakmeldinger fra tatere, nesten alle positive, heldigvis. Ble kritisert av noen få tidlig i serien, men så har det bare vært hyggelige henvendelser. Jeg har i hovedsak funnet informasjon i bøker, men har også være i kontakt med tatere. Serien blir en god del lenger, det er alt jeg vet til nå. Fint om du henger med :) Ha en riktig fin vinter, Trine. Den er her nå, med snø, kuldegrader og alt.
Varme tanker fra Jane


Helen
19.11.07

Hei på deg min lille due.
Ville bare sende deg noen ord fra Stavanger.
Håper at alt er bare bra med deg og dine – både tobente og firbente.
Her i Stavanger er det som vanlig travle tider for oss alle.
(må lære oss og roe oss ned noen hakk – men det er ikke lett)
Det jeg ønsket å formidle med denne mailen er at jeg synes det er ufattelig lenge til 10.desember og neste bok i Flammedans. Jane – vet at du har det travelt, men kunne ikke neste bok vært dobbel? Please!
Bare en tanke og et håp…
Ha en fortsatt nydelig søndag.
Klem fra Helen

Heisann Helen!
Det er ingenting som gleder meg mer akkurat nå enn å få noen ord fra Stavanger. Og alt står bra til her hos meg, med store og små, to og firbente. Har det travelt, vi også, men prøver å få inn et pusterom nå og da. Som du skriver, er det ikke enkelt. Ille at det skal være slik egentlig, for en blir jo preget av det. Tenker på farmoren min i blant - hun var alltid så rolig, hadde tid osv. Skulle ønske at jeg hadde halvparten av roen hennes.
Smiler litt her - dobbel bok? Hmmmm - mon tro hva forlaget synes om det. Hehe - skulle gjerne. Har forsøkt å komme mer på forskudd gjennom hele året, men det går dårlig kan du si. Jeg har åtte uker på hver bok, det er ganske heavy egentlig. Da skal de ikke mange forstyrrelsene til, før jeg må stresse med slutten på manuset. Så du må nok tenke og håpe videre, Helenmor :)
Har det kommet snø hos deg? Her har det kommet litt, se bildet - en kan trygt si at det ble tatt i den blå timen. Noen centimeter bare, men vakkert!
Ønsker deg en deilig kveld. Kos deg!
GladforatdufinnesklemfraJane


Hanne
15.10.07

Hei Jane:-)
Nok en super bok i flammedans!
Gleder meg til neste, er så spent.
Klemmer fra Hanne

God morgen til deg Hanne!
Så fint at du likte boken. Du abonnerer, skjønner jeg, for boken kommer i butikken først i dag. Alltid morsomt når det kommer en ny bok i hyllene - må se hvordan den tar seg ut hihi.
Om en skal tyde gradestokken, ser det ut som om vinteren er her snart. Det er minusgrader nesten hver eneste morgen. Var i Gudbrandsdalen sammen med søsteren min sist uke. Der fant jeg inspirasjon altså. Er så glad i fjellet, skjønner du, og ønsker meg en egen liten hytte å stikke meg bort på i blant. Denne gangen skrev jeg på manus med en durende generator utenfor hytteveggen. Det var en ny erfaring, og godt å vite: En er ikke helt hjelpeløs om en ikke har innlagt strøm :) Og jammen måtte vi kjøre på sommerdekk i ti cm. snø nedover de bratte bakkene! Det var en nervepirrende tur, og jeg satt med hjertet i halsen. Men her sitter jeg foran pc`n og er ganske så ivrig etter å begynne og skrive.
Ha en fortsatt god høst, Hanne. Vi "snakkes" igjen!
Klemmer fra meg og


Nora
12.10.07

Hei Jane!
På mandag fikk jeg den nyeste flammedansboka i posten. Den var lest ut på et par timer ;) Nå gleder jeg meg til neste! Kan du si hva den heter? Nå synes nok flere at jeg er litt slem, men sånn som det er for Anna nå håper jeg nesten at Jørgen dør så hun kan reise med Nikolai. Det blir så spennende å lese om Turid og Christian! Jeg synes så synd på dem begge og håper de snart vil få det bedre. Nå merker jeg virkelig at skolen har starta for fullt. Føler meg alltid trøtt og uopplagt, det er altfor lange dager og mye lekser. På forje a-plan (før høstferien) var det utrolig mye. Vi skulle lever en filmmelding på nynorsk, en argumenterende tekst (bokmål), bokmelding (nynorsk), matteprøve, naturfags rapport, lage reklame film og tegne verdenskart med inntegninger av land, byer, fjell, sjøer, hav osv. Det ble litt for mye. Og mye av det skulle leveres midt i uka, så vi fikk ikke en gang hele a-planen på oss! Heldigvis var matteprøven veldig lett, så det var ikke så ille. Men den skapte mye stress til ingen nytte! Da var det veldig godt å få høstferie og kunne slappe av, og når jeg kom hjem fra hytta kunne jeg kose meg men en ny bok. Håper du har mer avslappende dager enn meg! Nå er det ikke så veldig lenge til bursdag :D Eller det er en liten stund da, men jeg gleder meg veldig. Hanne har bursdag på mandag og har bestemt seg for å ha fotballkake, hehe. Men nå må jeg gå og se hvordan det går med naturfagseksperimentet mitt før det står for lenge!
Mange klemmer til deg Jane

Heisann, Noramor!
Tusen takk for det koselige innlegget. Er så få som skriver i gjesteboken nå - da er det ekstra hyggelig med en melding :) Skjønner at du engasjerer deg i Flammedans, og jeg setter umåtelig pris på at jeg fremdeles har deg som leser. Kan hende er det fler som ønsker Jørgen av dage nå, og at de fleste ser for seg Anna og Nikolai etter hvert, har jeg jo flere bevis på her i gjesteboken hihi. Turid og Christian har det ikke greit, og jeg håper du blir fornøyd med fortsettelsen. Kan hende blir det ikke akkurat slik som folk har tenkt seg. Det er viktig for meg at handlingen ikke er altfor forutsigbar. Da blir det jo kjedelig å lese. Litt overraskelser er derimot mer spennende.
Jeg har det travelt om dagen, jeg også, mens kjønte godt at du trengte en liten pust i bakken. SÅ mye lekser! Høres fryktelig slitsomt ut, så jeg skjønner godt at du føler deg litt trett om dagen. Fint med ferie da, selv om det blir den siste uken før juleferien. Går fort til jul forresten - snart kommer vel snøen også. Da kommer Chill til å kose seg igjen :)
Så morsomt at Hanne har valgt å ha fotballkake til bursdagen sin. Tøft! Og det blir sikkert en fin feiring for verdens beste lillesøster :) Hanne er heldig som har deg og du får hilse henne fra meg - gi henne gjerne en klem også! Og lykke til med feiringen!
Klem fra en venninne til en annen


Jorunn
18.09.07

Nå er jeg glad på svigermors vegne. Jeg tipset henne om at Flammedans finnes på lydbøker (hun er jo blind). Og nå har hun begynt å lese. Hun leser og leser. Og er svært fornøyd.
Jeg synes at det er flott at blinde også har muligheten til å følge med på serieromaner og at det blir flere som blir utgitt på lyd.
Og ellers leser jeg og Anette Flammedans. Jeg ligger litt etter, må innrømme det. Men Anette er ajour. Fortsett å skrive, Jane. Det er en glede å følge med taterfølget. Og jeg regner med at jeg også kommer i mål snart :)
Ønsker deg og dine en fin høst.
Klem klem klem - Jorunn :)

Hei på deg, Jorunn!
Enda en gladmelding på morgenen, og det gleder meg virkelig å vite at svigermoren din får anledning til å lese via lydbøker - både Flammedans og andre bøker. Når jeg tenker på å være blind, får jeg helt vondt i magen, men jeg har forstått at det er annerledes når en blir vant med det. Som Jørgen sier i Flammedans, kan man "se" med fingrene. Men det er mye enklere å lytte til lydbøker, enn å lese blindeskrift, fikk jeg vite av en blind jente jeg kjenner.
En kan ikke rekke alt, Jorunn, og jeg sier til deg, som til flere andre som ikke får lest så mye som de ønsker: Bøker blir ikke ødelagt av å ligge litt :) Det er vel heller slik at de blir bedre. For har man ikke tid til å lese, men presser det inn, får man kanskje ikke den samme leseopplevelsen. Vet at det ikke er slik for alle da, for Anette har det sikkert travelt nok, hun også.
Håper høsten gir deg masse inspirasjon til å fullføre det du holder på med! Hils Anette!
Klemmer masse tilbakeKarin
18.09.07

Takk for noen fine bøker du skriver. Nu går jeg her og bare gleder meg til neste bok i Flammedans kommer.
Venlig Karin

Hei Karin!
Da jeg våknet, tenkte jeg at det ville bli en fin dag, selv om gradestokken viste en minusgrad og det var sånn passe kaldt i huset. Så "rusler" jeg inn i mailboksen min, hvor jeg finner denne hyggelige mailen fra deg.
Du skriver at du gleder deg til neste bok i Flammedans. Det er åtte uker mellom hver bok, det betyr at det blir en del venting. Men "den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves", er det noe som heter. Så får vi håpe, kjære Karin, at jeg kan fylle forventningene dine utover også.
Jeg takker deg for en fin start på dagen! Er så glad for ha deg som leser, glad for at du gir "lyd" fra deg, og for at du er du.
Mens du venter, ønsker jeg deg en god høst!
Klem fra Jane


Helen
06.09.07

Tenk at det skulle gå sånn med Jørgen - blind - og lammelser på den ene siden. Han som er såååå snill. For å si det rett ut - har lagt vekk boken litt, vet ikke om jeg takler mer overraskelser fra den siden. *sukk*. Men tror jeg vet hensikten din Jane - og det er at Anna og Nikolai skal bli kjærester igjen... tenker nok at jeg har rett der ja!
Ellers så er serien fremdeles fengende, og ja - boken følger fremdeles med overalt i huset. (rett før jeg tar den med på jobb, hehe).
Takk for at du finnes min lille due.
Varme klemmer fra Helen

Uff, Helen. Er lei meg for at jeg gjorde deg trist med denne boken. Det blir nok en og annen sterk sekvens i bøkene fremover også, er jeg redd. Jørgen er en god mann, han, men han har en mørk bakside. Kanskje vil du endre syn på ham etter hvert og ikke sørge fullt så mye. Det nå en gang slik at enkelte mennesker blir alvorlig syke. Jeg føler at det blir galt av meg å bare skrive om solskinn. Ikke det at det bare har vært solskinn på Anna, for hun har det jammen vanskelig til tider. Jeg forsøker å fremstille situasjonen hennes på en måte som en tater kunne ha opplevd den. Sykdom opplever vi alle, på et eller annet vis, men i Annas situasjon får det voldsomme følger. En ting til Helen; hver gang vi feller en tåre, slippes spenninger ut av kroppen - kanskje kan en og annen få felle tårer som har vært innelåst altfor lenge når de leser om Jørgen denne gangen. Så på et vis er det godt for noe også - dette triste som vi iblant opplever. Så skal den vite som feller denne tåren at det er et godt menneske, som kan føle så sterkt når andre lider. For selv om "Flammedans" er fiction, er det menneskeskjebner jeg skriver om - det som skjer der, skjer også i virkeligheten - på en eller annen måte.
Om planen er at Anna og Jørgen skal få hverandre kan jeg ikke røpe - så enkelt skal det ikke være da, skjønner du Helenmor.
Det er bare du i hele verden som kaller meg for "din lille due". Tusen takk, min skjønne
Trøsteklem fra Jane


Hanne
05.09.07

HEI IGJEN!
Nok en flott bok i flammedans, takk Jane :-)
Klemmer Hanne


Nora
29.08.07

HeiHei!
Nå er det lenge siden jeg har skrevet til deg! Tror faktisk ikke jeg har skrevet til deg siden bok 15 jeg… Det har vært så mye styr i sommer, så når jeg endelig kunne hatt tid til å skrive ble det så tett opp i neste bok (17) så jeg tenkte jeg heller kunne vente! Bok 17 kom ikke før på fredagen etter den kom ut i butikken. Vet ikke hvorfor, men det viktigste er jo at den kom! Jeg gleder meg sånn til hver ny bok, det er så spennende å lese om hvordan det går. Lurer jo veldig på hvordan det kommer til å gå med Jørgen, det så ikke så altfor bra ut på slutten nå. Og selvsagt lurer jeg på hvordan det kommer til å gå med Turid og Christian! Vell, nå har skolen begynt og det er fortsatt ett slit å måtte stå opp så tidlig. Nå har jeg jo begynt i 10. klasse, så jeg hadde egentlig trodd at vi skulle på masse lekser, men vi har ikke hatt en eneste en! Vi får ingen denne uka eller neste uke. Vi er ganske heldige der tror jeg. Du skjønner, disse to første ukene er ”innskoleringsuker” og neste uke er vi på klassetur, så da blir det i hvert fall ikke tid til noen lekser! På lørdag ble jeg konfirmert, men det vet du jo allerede, eller hva? Jeg ble så glad og overrasket da mamma leste den hilsenen fra deg! Jeg kan sikkert sende deg noen bilder om du vil, må bare få de først. Det var tante som tok bilder for oss skjønner du. Hvilken bok holder du på med nå? Kan du si hva den heter? Gleder meg veldig til neste bok.
Mange klemmer fra Nora

Hei på deg Nora!
Så hyggelig å høre fra deg igjen. Skjønner at du har hatt det travelt, konfirmasjon og greier! Kan jo gratulere deg her, selv om du fikk en liten hilsen på dagen også, så: GRATULERER!
Grunnen til at nr. 17 kom så sent var sikkert ferieforsinkelser. Slikt skal ikke skje, men det hender likevel. Kan ikke røpe noe verken når det gjelder Jørgen, eller Christian og Turid, men kan love deg mye dramatikk og spenning utover. Jeg holder på med nummer 21 nå. Hva tittelen blir, vet jeg ikke, men skal nok finne en fin en.
Så heldig du er, som ikke har fått lekser enda! Er ikke noen sak å gå på skolen da hehe. Så må du ha det skikkelig gøy på klasseturen! Husker klasseturene jeg var med på ennå, jeg, så det er noe som klistrer seg til minnet. Husker særlig en tur på Diplom-is. Jøje meg så mye is jeg spiste!
Og jeg vil veldig gjerne se noen bilder fra konfirmasjonen din - spennende, særlig om jeg får se et av konfirmanten Har sett hunden din, men Nora har jeg bare et fantasibilde av. Gleder meg
I mellomtiden må du ha det fint, kjære Nora! Så får du hilse mamma så mye fra meg 
En trillebår med klemmer fra meg


Marianne
28.08.07

Heisann
Gitt om jeg gleder meg til neste bok i flammedans 
Det er så gøy at du legger ut neste bok på nettsidene dine. Og det er så kjekt å lese litt om den.
Synd at tiden går så sakte når en gleder seg til noe. Du skriver kjempe godt og jeg skal følge med til siste bok. Så bare stå på med skrivingen og jeg håper det blir mange flere bøker av serien.
Klem fra Marianne

Heisann på deg også Marianne!
Supert at du gleder deg til neste bok, selv om det føles fryktelig lenge til den kommer ut. Det er en av grunnene til at jeg legger ut forside- og baksidetekstene her på hjemmesiden. Da får du og de andre leserne en liten forsmak, noe som gir en anelse om hva neste bok vil handle om. Samtidig er det fint å ha noe å glede seg til, vet jeg 
Hvor godt jeg skriver, overlater jeg til dere å bedømme, men blir veldig glad for at du roser meg slik: Tusen takk for det! Så er jeg glad for at du fortsetter å henge med, forhåpentligvis helt ut. Aner ikke hvor mange bøker det blir foreløpig, men jeg har så mye handling i hodet at jeg håper serien går lenge, lenge.
Håper du nyter høsten oppi all lesingen også, Marianne. For høst er det - her hos meg har bladene begynt å falle fra trærne nå! Elsker høsten, enten det er sol eller regn, men det gjør ingenting at solen skinner litt da 
Takker for koselig innlegg og ønsker deg og dine en nydelig høst!
Klem tilbake fra


Bea
18.08.07

Hei!
Lenge siden sist nå, men jeg henger fortsatt med i Flammedans. Har ikke kommet lenger enn til Vinterbarn, men har selvfølgelig allerede kjøpt de to neste også. Har blitt litt lite lesing i sommer, for jeg har fått meg en herlig Golden Retriver som ikke akkurat er krevende, men han krever sitt, to år som han er.... Tror visst at han fortsatt er valp, men snill som et lam (Ja, ja hvilke undeeiere sier vel ikke det om sin hund?) Følger også spent med på om det dukker opp noen ny serie fra deg, for du skriver virkelig bra! Ha fortsatt en sensommer, vil ikke skrive høst enda...
Hilsen Bea

Hei hei Bea!
Koselig å høre fra deg igjen :) Skjønner at du har det bra, det stråler fra innlegget ditt. Og jeg er glad for at du fortsatt henger med på Flammedans, selv om du ikke har hatt mye tid til å lese i sommer. Men nå blir kveldene tidligere mørke, og det kan hende det blir lettere å sette seg med en bok i godstolen.
Skjønner at du koser deg med Golden Retriveren din også. Connie fylte tre år i sommer, så jeg vet hvordan det kan være. Hun skjønner heller ikke at hun er voksen, virker det som. Hmmm - en venninne av meg sa at hun hadde et herlig bortskjemt uttrykk i "fjeset" sitt. Hva tror du om det Bea? Har din golden retriever også det? Det tror jeg :) Men skjemmer vi dem bort? Nææhhh - det gjør vi vel ikke! :) Du er sikker enig med meg i at en bedre turkamerat enn en hund får en ikke!  
Og joda - en ny serie er på vei. Kan ikke røpe mer enn at den blir spennende, i hvert synes jeg det når jeg sitter her og flikker, innimellom Flammedans. For Flammedans skal ikke avsluttes ennå.
Du vil ikke skrive høst, og jeg skal ikke gjøre det, jeg heller. For din skyld :)
Ha det fint, kjære Bea!
Sommerlig hilsen fra Jane


Hanne
14.08.07

HEI JANE:-)
Nå er barn under månen avsluttet, en fin fin serie som jeg håper mange andre også vil lese. Takk Jane for at du skriver så flott:-)
Så fine bilder fra Island, misunner deg litt der. Men vi hadde det fint i Egypt, masse å se på ....
Nå gleder jeg meg til neste bok i flammedans:-)
Snakkes snart.
Klemmer fra Hanne

Har du lest ferdig "Barn under månen" midt oppi bryllup, reise til Egypt og alt? Du er ikke sann altså! Blir varm om hjertet når du skriver at du likte serien, for jeg er veldig glad i den selv, særlig i Günther, som i min fantasi var min oldefar. Så var det Maren og ungene deres. Hmmm - kanskje jeg skulle ta frem bøkene og lese dem om noen år. Har ennå ikke greid å lese noe av det jeg har skrevet, etter at det er kommet på trykk. Kunne jo kanskje vært ok med tanke på utvikling osv også.
Jeg er en utpreget amatørfotograf - tar bare bilder til husbruk, men med den naturen som er på Island er det nesten nødt til å bli gode bilder. Du får reise til Island neste gang, Hanne, så tar jeg Egypt ;o) Det er en av mine største ønsker å reise dit. Se sfinxene, pyramidene, føle på stemningen. Tipper det var varmere der enn på Island. Der kom det opp i litt over tyve varmegrader, som faktisk er varmt! Hadde med meg ullgenser, regnfrakk, fjellstøvler og alt mulig, men fikk ikke bruk for noe av det. En del vind var det der, finnes jo nesten ikke trær, men alt i alt var vi heldige med været, i tillegg til alt det andre fantastiske vi opplevde der.
Solklem fra Jane


Annie
24.07.07

Sender en liten hilsen her fra USA. Jeg skal bestille nr. 16 og nr. 17 av Flammedans, naar nr. 17 kommer ut i August. Jeg liker å bestille to av gangen saa jeg har mer aa lese :) Her i USA er det VARMT og fuktig, nesten for varmt, hehehehe.
Vi har det bare bra over her, med mye som foregaar om sommeren. Vi har vaert paa flere konserter, italiensk matfestival, gresk matfestival, etc etc, saa det er nok aa finne paa for dem som oensker det :) Vi liker naa best aa vaere hjemme, prepare et godt maaltid, sitte ute om kvelden i hagen og bare nyte det aa vaere til.
Håper alt er godt med deg og dine, og oensker deg en fremdeles fantastisk sommer der hjemme :)
Stor klem fra Annie

Hei Annie!
Nå var det en stund siden sist jeg hørte fra deg, og det var ordentlig hyggelig at du stakk innom gjesteboken min igjen. Så dere har det varmt og fuktig i USA? Her er det en grei temperatur og veldig veldig fuktig. Regner nesten bort, men ser på tv at det er verre andre steder, så får ikke klage. Selv er jeg ikke særlig opptatt av været - det er mye å ta seg til uansett :)
Høres spennende ut med matfestivaler osv. Skulle ønske det var meg. Er glad i god mat, skjønner du. Akkurat som dere liker jeg å tilberede et godt måltid hjemme også, men er nok ingen god kokk, er jeg redd. Er så heldig å ha fått jenter som liker å lage mat, så nå dytter jeg den jobben over på dem, så ofte jeg kan, hehe. Lurt vel? Er på Island nå, og om dere skal reise hit en gang, vil jeg anbefale dere å smake på lammefileeten de serverer her - den er nyyyydelig!
Ta godt vare på deg selv, Annie - er glad for at du henger med på Flammedans fremdeles og håper jeg hører fra deg igjen om ikke så lenge.
Klem fra Island


Hanne
13.07.07

HEISANN JANE
Takk for nok en flott bok av flammedans:-)Klarer nesten ikke å vente til neste bok.
I morgen drar vi til Egypt, det blir spennende.
Håper du har en fin sommer, dere får ha det fint på Island.
Jane, tusen tusen takk for det flotte englene. Det varmet:-)
Har sendt kort til deg så håper du har det i morgen
Sommerklem fra Hanne

Hei Hanne!
Er så glad for at du henger med fortsatt, og for at du er lykkelig sammen med mannen du har giftet deg med. Det høres skikkelig spennende ut å reise til Egypt - bestemte meg for lenge siden at jeg skulle reise dit en gang, jeg også. Foreløpig har jeg ikke kommet så langt, men Island sto også på ønskelisten, og nå gleder jeg meg til å bade i Den Blå Lagune og føle Sagaøya litt på pulsen.
Englene var bare en liten, forsinket bryllupsgave, et tegn på hvor glad jeg er for at du er til.
Og kortet kom i dag! Eller kort ... Det var jammenmeg et bryllupsbilde! Også så fint som det er! Har satt det opp på hyllen ved skrivepulten min, liker å se glade ansikter, og deres stråler :) Kommer til å bli glad hver gang jeg ser dere.
Håper dere har det fint i Egypt, og at sommeren her hjemme bringer dere mange gode dager, når dere endelig kommer hjem igjen.
Sommerklem til deg også


Per-Tore
11.07.07

Hvordan går det med deg? Hvar var det som skjedde med hun Mathilde igjen? Er en stund siden jeg har lest serien din, er bare tilfeldig egentlig da, men jeg driver med en fire-fem andre serier i tillegg. Men jeg får faktisk sammenhengen og ..
Stooor sommer klem fra oss
Hei igjen :)

Alt bra her hos meg!
Flott med litt bevegelse i gjesteboken igjen - har vært lenge stille nå nemlig.
Hva som hendte med Mathilde? Jo, hun greide å sno seg unna ved å snakke om sin egen oppvekst. Hun innrømmet at hun angret på hvordan hun tok seg av ungene, og ga dem stua si, men sørget selvfølgelig for en avtale med seg selv i sentrum. Hun skal bo der til hun dør.
Jeg synes det er flott at du leser flere serier på en gang, at du greier å holde orden på alt osv. Jeg hadde nok ikke greid det samme. At en serie må legges til side innimellom finner jeg ikke merkelig i det hele tatt ;) Det som er kjekt med bøker, er jo at de ikke blir ødelagt om de ligger i ro en stund.
Ønsker dere en riktig god sommer. Sender med en kjempeklem!


Aimee
31.05.07

Hei Jane!
Jeg fikk for en stund siden et lass med bøker av søsteren min som hun hadde lest ut. Der fant jeg "Utvalgt av gudene" serien og den synes jeg er utrolig bra. Men problemet er det at det bare var bøkene 1-15 (Bok nr 14 manglet også). Dette syntes jeg var veldig dumt og jeg lurer på om det er mulig å få tak i bøkene jeg mangler?
Hilsen Aimee

Hei Aimee!
Så hyggelig at du la igjen noen ord her, men ikke særlig morsomt at du mangler bøker i "Utvalgt av gudene". Det synes jeg er skikkelig trist, nemlig. Du er ikke den eneste. Jeg blir stadig kontaktet av lesere som mangler bøker i denne serien, og nå er den trukket tilbake på Cappelens nettsider også. Nytt opplag blir det nok ikke snakk om med det første. Det betyr at det må satses på bruktbøker, om du ikke finner dem på bokkilden.no, de hadde en del av serien for en tid tilbake. Kikket på finn.no, der var noen bøker i serien lagt ut for salg - sender deg linken pr.mail.  Du kan også kontakte Reveenka i Lillestrøm. De selger bruktbøker, og har et skikkelig bra utvalg. Ellers vet jeg at Lunner bibliotek har bøkene - Harestua filial også. Håper at en eller annen som kikker innom her, og som har bøkene du mangler, kontakter deg på mailen over, slik at du får lest hele serien. Tvi tvi, Aimee! Du må bare kontakte meg igjen om det låser seg helt.
Ønsker deg en fin sommer, bare regn her om dagen, men det må til skal det bli skikkelig grønt!
Klem fra Jane


Hanne
15.05.07

HEISANN JANE:-)
Tusen takk for nok en flott bok i flammedans:-)
Du skuffer aldri med skrivingen din.
Håper alt står bra til med deg og dine.
Klem Hanne

Heisann på deg også Hanne!
Nå er det en stund siden sist, og jeg ble så glad da jeg så at du hadde lagt igjen en melding her:)
Vet at det nærmer seg "Gjestebud" hos deg, og det kiler sikkert litt i magen.
Husker mitt eget bryllup som om det skulle vært i går, så det er en opplevelse man aldri glemmer. Setter pris på at du leser bøkene mine fremdeles, Hanne. Tenk, nå holder jeg på med nr. 19! Synes ikke det er lenge siden jeg begynte, jeg!
Ellers står alt bra til her. I dag skinner solen til og med! Torsdag er det 17. mai, og i går prøvde jeg bunaden. Må holde pusten litt i år, men det får gå, bare det ikke blir altfor varmt :)
Klem til deg, jenta mi. Ønsker deg en nydelig dag og en hyggelig feiring av nasjonaldagen.


Annie
27.04.07

Naa har jeg lest ut alle boekene som jeg har faatt tilsendt, saa naa skal jeg bestille Vinterbarn :) Her oppe i NY State har naa vaaren kommet saa smaatt, saa vi gleder oss til aa faa sitte ute og nippe til en hjemelaget lemonade :) Boekene jeg har lest til naa, har naa faatt oppstillingsplass i huset, hehe, hver gang jeg kikker bort paa hylla, gir det meg saann en varm foelelse i kroppen, en sitring om hva som skal skje i neste bok. Takk Jane, du er fantastisk, du skriver om noe som alltid har opptatt meg, urettferdighet fordi man ikke etter andres passer in etter andres "normer". Jeg tror personlig at det er mangel paa opplysning, og/eller at noen mennesker ikke vil eller er engstelig for aa vite hva som foregaar av urettferdighet baade i Norge og rundt om i verden. Jeg har vaert medlem av Amnesty I mange aar, og har ogsaa det senere aaret engasjert meg i noe som heter The One Organisation, en organisasjon som hjelper mennesker som strever med sykdom (AIDS, sykdom relatert til at de ikke faar nok mat, og ogsaa sykdommer som vi i den priviligerte verden har utslettet for mange aar siden, tuberkolose, etc. det er en kjempefin organisasjon og her i USA var det nettopp en stor konsert hvor alle disse verdensberoemte stjernene var involvert og hvor pengene gikk til barn og voksne som sulter i USA( vanskelig aa tro , men sant), mennesker i Afrika med malaria, Hiv, og Aids. Wow, jeg blir saa involvert at jeg kunne skrive en bok..hehehe.
Haaper alt staar bra til der i gamlelandet, Hector og jeg sier alltid at neste gang vi kommer til Norge skal vi jammen oppsoeke dine hjemtrakter, det ser saa nydelig ut der :)
Oensker deg og din familie en fantastisk god dag/uker/maaneder framover :)
Stor klem fra
Annie

Hei Annie!
Så flink du er! Det er ikke lenge siden du fikk bøkene, og så er du ferdig allerede! Har ikke vanskelig for å innrømme at du er flinkere enn meg - sovner etter å ha lest et par sider i en bok, jeg :) Våren har kommet hit også. I dag har jeg raket halvparten av tomten, og er så fornøyd. Det var varmt, 18 + grader! Ligger noen snøflekker hist og pist fremdeles, men det forsvinner nok snart.
Du engasjerer deg i mennesker som har det vanskelig, du også. Synes det er fantastisk flott at du er medlem av Amnesty og at du gjør noe aktivt for dine medmennesker. Og jeg er helt enig - mangel på informasjon er med på å spre frykt, for vi ER redd for det vi ikke kan nok om. Fremmedfrykt var nok en av hovedgrunnene til at taterne led som de gjorde også. Folk var engstelige, og med engstelse kan det følge fordømmelse, det ser man jo i andre sammenhenger også. Jeg synes det er tragisk at mennesker dør av sykdommer vi egentlig har utryddet for lengst. Vaksinasjon er ofte det eneste som skal til for å redde et liv. Og det er et faktum at det må mye penger til for å få snudd på dette, og jeg synes det er bra at de verdensberømte stjernene engasjerer seg. De tjener mer enn de greier å bruke - det må føles godt å kunne yte bistand økonomisk. Så er det alle de som gir av det de har - generøst, enten man er kjendis eller ikke, enten det er hundre kroner eller en million. Mange oppsøker stedene/landene selv og gir hjelp på den måten. Tenk hvor viktig det er at noen av oss ønsker å gå så langt også!
Kunne fort blitt en bok av dette ja :)
Jeg elsker Hadeland! Sier ikke mer - bare at dere er hjertelig velkomne til å besøke bostedet mitt. Da må dere love meg at dere stikker innom søsterkirkene. Hender jeg reiser dit bare for å føle på stemningen. Så har vi Hadeland glassverk - det er en opplevelse i seg selv!
Ha det fint med familien din du også, Annie. Naturen er i ferd med å våkne til liv - naboer en ikke har sett i løpet av hele vinteren, dukker plutselig opp, hilser og tar en prat. Fint med vår. Fint med sommer. Fint med alle årstider :)
Stor klem fra meg også


Nora
26.04.07

I går kom det enda en ny bok til meg! Jeg klarte faktisk å lese den ut samme kveld... Hehe, du skriver jo så bra at det blir for vanskelig å legge den fra seg! Nå fikk Anna en jente som heter det samme som meg! Så utrolig morsomt! Gleder meg til å lese videre om hvordan det går med dem alle. Uff og uff Jane, for en fæl avslutning! Men kanskje det ikke er så fælt som du får det til å virke da, men allikevel... Når kommer neste bok? Hva heter den? Gleder meg veldig. Men over til noe litt annet. Nå har jeg veldig mye å gjøre på skolen! I forrige uke leverte jeg inn en seks siders stil om Norge og Etiopia, det tok meg to dager å skrive den! Og nå må jeg skrive en filmanmeldelse på engelsk om "Den siste mohikaner". Det var en trist film, såpass skjønte jeg, selv om jeg ikke fikk med meg alt (vi hadde den i engelsk så den var uten norsk undertekst, og jeg er ikke verdens beste i engelsk!). For en stund siden hadde jeg en påsketentamen. Den var basert på ett prosjekt vi har hatt, et rødekors prosjekt som heter "Når krigen raser". Det var et spennende og interessant prosjekt, jeg føler at jeg lærte veldig mye av det. Det handlet om regler i krig, humanitære handlinger, barnesoldater, tortur osv. Under tentamen skulle vi velge sjanger og ett tema. Jeg valgte å skrive et leserinnlegg om barnesoldater, noe som faktisk ble veldig vellykket! Men nå gruer jeg meg til resten av tentamenene. Jeg skal ha muntlig bokmål og skriftlig nynorsk, engelsk og matte. Men over til noe litt bedre ting, ikke så triste og kjedelige ting som prøvene mine! I uke 24 er det arbeidsuke, det gleder jeg meg til. Jeg har fått meg jobb på FOD-gården og skal lufte masse hunder! Og etter det er det sommerferie og i augsut skal jeg konfirmere meg. Men nå må jeg gå Jane, må rekke en konferansetime på skolen. Du får hilse Iselin fra meg, det er lenge siden jeg har snakket med henne nå.
Mange store klemmer fra meg!

Heisann Nora!
Oi! Det var litt av et innlegg. Flott! Det er så morsomt å høre fra deg!
Og du har det travelt som vanlig :) Bra det! Fint å ha noe å holde på med, ellers ville det blitt fryktelig kjedelig. Til og med tentamenene er med på berike tiden din. Tenk så spennende, litt nervøs før start, men så er det full rulle og du får vist hva du er god for :)
Jeg så en film om barnesoldater her om dagen - snufset og gråt. Det var så fryktelig, og fullstendig uforståelig at noen kan bruke barn i krig! Noen ganger tenker jeg at verden må være gal. Tipper at du ble berørt når dere holdt på med prosjektet ditt også.
Det kommer til å bli kjempegøy å jobbe ved FOD-gården, Nora. Også du som er så glad i dyr! Passer deg utmerket, så jeg skjønner at du ser frem til det.
Det er godt å lese at du henger med i Flammendansen fremdeles, og at du ikke greide å legge fra deg boken er topp. Så får jeg håpe at de andre leserne synes at den er like god. Alltid spennende det, vet du. Og Nora ER oppkalt etter deg - herlig vel? Liker navnet ditt så godt (deg også), derfor :) Jeg holder på med nummer atten nå, og måtte lese slutten på "Vinterbarn" igjen for å finne ut hvordan avslutningen var, og ja - det er nok den verste avslutningen jeg har hatt hittil. Og det som skjer er ille. Kanskje blir det en overraskelse også her - den som leser får se hihi ...
Neste bok heter "Knuste drømmer" og er i salg fra 25. juni. Går fort dit, selv om mange helst ville hatt bøkene litt tettere.
Ønsker deg lykke til med vår, sommer, konfirmasjon og alt. Så må du huske å puste ut litt mellom øktene da, jenta mi.
Vårklem fra Jane


Elisabeth
16.04.07

Hei! Jeg har lest bok nr 1 i Flammedans, og jeg må si at det er den beste
boken jeg har lest! Jeg lever meg inn i historien gjennom Annas øyne, og
hennes personlighet er veldig spennende. det er sjelden jeg leser bøker og
det var en tilfeldighet at jeg fant boken hos bestemoren min, jeg var syk
den dagen så jeg satt og leste boken. Jeg leste over halve boken den dagen!
Jeg går på videregående skole, og vi har fått i oppgave å skrive en
bokanmeldelse, og da tenkte jeg med en gang på Flammedans- Sølvharpen! I den
forbindelse så lurte jeg på om du har noe spesielt budskap med boken? jeg
håper du vil svare :)
Hilsen Elisabeth

Hei til deg også, Elisabeth!
Det var ikke så bra at du var syk, men veldig bra at bestemoren din hadde "Sølvharpen" liggende :) Annas personlighet har kommet av seg selv - det er nesten så jeg føler at hun lever gjennom meg noen ganger - at jeg kanaliserer henne på en måte. Noen vil nok smile når de leser akkurat dette, men Anna er blitt slik hun er, uten for mye innblanding av meg, føler jeg. Som om hun lever sitt eget liv. Da skjønner du sikker hvorfor, når jeg skriver at jeg ble veldig glad for akkurat det du skriver om at du synes personligheten hennes spennende.
Du lurer på om jeg har et budskap med boken, og det har jeg. Jeg ønsker å formidle urettferdigheten det norske samfunnet bedrev mot taterne. Jeg ønsker å formidle hvordan det føles å bli plaget, hvordan det føles å ikke bli behandlet som et likeverdig menneske. Hadde jeg vært tater, kunne jeg sikkert ha båret frem budskapet på en enda bedre måte, men jeg gjør så godt jeg kan - med hjertet, mine egne følelser og forståelse for det som har vært, og som i en viss grad foregår ennå, ikke bare når det gjelder tatere, men andre folkegrupper eller enkeltmennesker også. Du trenger jo egentlig bare å gå ut i skolegården for å se at en eller annen blir holdt utenfor, slik er det på de fleste skoler, i vennekretsen, til og med i familier og på arbeidsplasser kan det skje. Mobbing kaller vi det. Jeg er imot forskjellsbehandling, og jeg kan skrive: Det å skrive bøker er på mange måter min måte å ytre meningen min på. Det er mye følelser i bøkene mine. Jeg vet at mange scener får dere lesere til å snufse litt. I blant blir dere også forferdet. Den beste måten å forstå andres smerte og glede på, er når man kan leve seg inn i en handling, slik som i bøker. Hadde taterne det virkelig så ille? har en og annen spurt meg. Sannheten er vel at mange hadde det enda verre, dessverre, og i den forbindelse ønsker jeg å si at serien ennå ikke er avsluttet. Håret vil nok reise seg i nakken på enkelte, etter som denne historien skrider frem.
Dette ble et langt svar, Elisabeth. Det er godt du ikke er her nå, for da hadde jeg nok snakket hull i hodet på deg. Dette temaet engasjerer meg - nok til å skrive mange mange bøker om det, på en forhåpentligvis underholdende måte.
Ha en fin vår og lykke til med bokanmeldelsen. Håper du får en sekser! ;)
Klem og gode tanker fra Jane


Jorunn
29.03.07

Hei Jane!
Jeg tenkte at nå var tiden inne for å skrive noen ord til deg. Jeg leser Flammedans og må si at det er en flott serie.
Jeg begynte å abonnere på den i august og venter nå på bok nr.9.
Jeg er mektig imponert og synes du skriver så godt, og har blitt glad i Anna og resten av følget:)
For to måneder siden begynte dattern min, Anette å lese Flammedans, og nå er hun også hektet:) - Så når nr. 9 kommer i postkassa, blir det hun som leser den først.
Jeg slipper henne til fordi jeg er en "god mor":)
All ære til deg, Jane!
Jeg skal også hilse fra Anette!
Ønsker deg og Flammedans - En riktig God Påske!:)
Klemmer fra Jorunn

Hei hei Jorunn!
Så bra at du liker "Flammedans"! Og at du "slapp til" datteren din, slik at hun også kan lese :) Det er fort gjort å bli hektet på en serie, og jeg håper dere blir hektet lenge, lenge - helst serien ut ;)
Seriebøker går gjerne i "arv", så salgstallene gir ikke mye klarhet i hvor mange som egentlig leser bøkene. Det regnes med at det er ca. 3 lesere pr. bok! Fantastisk synes jeg! Noe av det viktigste ved å skrive bøker er jo at folk leser dem.
Nå står påsken for døren, og det er en fin lesetid, særlig når man kan sitte i solveggen med fuglekvitter og drypping fra taket som bakgrunnsmusikk. Er ikke fryktelig opptatt av været egentlig, men må innrømme at det ER godt med sol og varme etter en lang vinter :) Nå krysser vi fingrene for at finværet holder seg.
I mellomtiden får vi kose oss med hver dag som den er - det er viktig å nyte livet!
Ha en riktig god påske du også Jorunn!
Glade påsketanker fra Jane


Hanne
07.03.07

HEI JANE;-)
Tusen tusen takk for nok en herlig leseopplevelse.Blir så revet med Jane:-)Gleder meg stort til alle flammedans bøkene.Har fått lest et par bøker av barn under månen,flott serie som jeg ser frem til å fortsette på! Vil virkelig anbefale alle som ikke har lest utvalgt av gudene om å prøve å få tak i bøkene!Ble helt hekta,den beste serien jeg har lest. Håper alt står bra til med deg og dine:-)
Klem Hanne

Hei Hanne!
Jada, alt står bra til her hos meg, og du da? Begynner vel å få sommerfugler i magen nå :)
Nå er det jammen lenge siden sist. Jeg har tenkt på deg i blant. Særlig etter innlegget fra Marianne. Skal jo gifte deg i år, du også :)
Du skulle sett så stort jeg smiler nå. Gjør alltid det når jeg får ros for bøkene mine, enten det er "Flammedans", "Utvalgt av gudene" eller "Barn under månen". Du har jo snart leste alle sammen, du! Premieleser! Synes at det er ganske utrolig at jeg har skrevet så mange bøker også, noen ganger spør jeg meg selv hvor de siste seks årene er blitt av. Har ikke gjort stort annet enn å sitte foran pc`n og bruke fantasien min, men jeg elsker det! Akkurat nå sitter jeg med Mari Boine på øret, ikke alle som kan lytte til musikk mens de jobber. Til og med DET kan jeg gjøre! Er det rart at jeg er fornøyd med livet, sier jeg bare. Også har jeg deg og alle de andre som er så flittige til å lese og gi tilbakemeldinger - det er nesten for godt til å være sant! Føler meg priviligert som får oppleve og bli "kjent med" så mange flotte mennesker. Håper at du fortsetter å lese bøkene fremover også, Hanne. Skal gjøre det jeg kan for å fenge hele veien ut. Lett å finne inspirasjon også, når en får så hyggelige brev.
Klem på begge kinn fra meg


Marianne
07.03.07

Hei igen jane
Nok en fantastisk bok fra deg. Kjempe bra bok som fikk tårene til å trille denne gangen også. Er blitt mer og mer glad i Anna og de andre. Og det var et stort øyeblikk når Helena kom tilbake. Anna er en beundringsverdig kvinne så sterk og fin.
Kjempe kjekt å lese om bryllupet for jeg skal faktisk til alters selv jeg til våren. Spesielt å lese om skikkene for bryllup i gamle dager. Litt forskjell til i dag. Og nå håper jeg det ikke gikk for gale med Jørgen slik at de kan få enda en lykkelig tid sammen.
Du får ha en fin tid fremover og jeg gleder meg masse til 30 april.
Hilsen Marianne

Hei Marianne!
Tusen takk for hyggelig og positiv mail. Er SÅ glad for at du liker Anna og Flammedans. Har blitt glad i dem alle sammen, jeg også, så jeg kommer vel til å sitte og tute når serien en gang blir ferdig. Husker at jeg savnet Gyda veldig da jeg avsluttet "Utvalgt av gudene", menneskene jeg skriver om blir like levende for meg som for dere lesere.
Jeg arbeidet en god del med bryllupet. Jeg vet ikke om det ble feiret slik over hele landet, men på Tynset sier bygdebøkene at det var akkurat slik det foregikk.Tenker nok at det var litt spesielt for deg å lese akkurat om bryllupet, siden du skal til alters snart selv. Ja, tidene har forandret seg, og jeg tror faktisk at det er flere som er lykkelige når de gifter seg i dag, enn den gangen. Vet ikke, bare en følelse jeg har.
Jeg kan ikke skrive så mye om hvordan det går med Jørgen. Han er blitt en helt for mange, har jeg fått tilbakemeldinger på. En drømmemann.
Det er godt å ha noe å glede seg til, enten det gjelder bøker eller bryllup. Jeg håper du får en fortsatt fin vinter, om noen uker banker våren på døren - da blir det spennende tider, særlig for deg. Lykke til!
Gode tanker til deg Marianne 


Nora
02.03.07

HeiHei!                                                                                                                      © Chill
Gjett hva som dumpet ned i postkassen min for noen dager siden, og bare ropte på meg? Vel du gjettet helt riktig, det var Gjestebud. Å som jeg har gledet meg til en ny bok! Det var så spennende avslutning på den forrige så nå hadde jeg ventet og ventet. Jeg hadde jo noen ideer om forskjellige ting, og det viste seg at det var riktig. Jeg skal jo prøve å ikke avsløre for mye her siden boka ikke har kommet ut enda, men det er vanskelig for det var så mye bra der! Bryllup og allting... Nå gleder jeg meg til neste bok, kan du si hva den heter? Må få vite hvordan det går med Jørgen, og hvem den personen er. Jeg har jo noen ideer selv her også, men de skal jeg ikke røpe enda.. På mandag er det vinter aktivitetsdag med skolen så da skal jeg opp i Tryvann. Det blir morsomt! Nå har jeg søkt meg sommerjobb, jeg bare venter på svar. Håper virkelig jeg få jobben, det hadde vært så morsomt! Den er på TusenFryd skjønner du. Har jeg fortalt deg at Chill har hatt bursdag? Nå er han to år  Vel det blir morsomt med neste bok, men nå må jeg fortsette med lekser her, vi har så utrolig mye skjønner du.
Klem fra Nora

Hei Norajenta!
Så bra at du likte "Gjestebud"! Er alltid morsomt å få gode tilbakemeldinger, og du er så flink til det! Neste bok heter "Vinterbarn" og blir lagt ut for salg 30. april. Denne boken tror jeg blir litt spesiell for akkurat deg - sier ikke mer *blinke blunk*.
Jeg har vært på Tryvann flere ganger, senest i fjor. Første gang var med klassen jeg gikk i på barneskolen, husker jeg. Rart å tenke på. Nå skal du dit med skolen din. Tror nok at det er mange som står på toppen der og beundrer utsikten i løpet av noen år - og den er fin altså!
Sommerjobb på Tusenfryd ja. DET hadde vært noe! Spennende med så mange mennesker, og kanskje det blir noen ekstraturer i karuseller og berg og dalbaner også. Skal krysse fingrer og tær for at du få positivt svar på søknaden din.
Så Chill har hatt bursdag. Jeg fyller år akkurat i dag. Synes ikke det er lenge siden jeg løp barbent på svabergene i elven hjemme på Harestua, jeg. Også er det rundt førti år siden! Nyt hver dag fremover - tiden går så fryktelig fort, før du vet ordet av det er du 47.
Klem til deg og Chill


Anita
12.02.07

Dette er så bra. Du har virkelig fått meg til å leve meg inn i annas liv. Dette er så spennende. Du skriver kjempebra. Har også lest Barn under månen, ble noen tårer og klumper i halsen da også :-) Nå ser jeg bare frem til neste bok av Flammedans. Blir spennende med bryllup og nervepirrende med Linnea og den mystiske damen. Tror kanskje det kan være den såkalte avdøde husturen til garmo :-)
Stå på.
Vennlig hilsen Anita Håbesland. Sørlandet

God kveld Anita!
Så flott at du liker "Flammedans", og at du greier å leve deg inn i Annas liv! Det er begges fortjeneste, vet du :) Jeg blir helt varm når jeg leser at du snufser litt og i blant får en klump i halsen. Er nok litt ekstrem når det gjelder følelser, og da er det godt å lese at jeg greier å formidle det på en slik måte at det også rører deg. Hender jeg snufser litt selv, mens jeg sitter her og skriver. Mye trist som skjer, men med hyggelige hendelser innimellom. Du har dine tanker om hvem den mystiske kvinnen kan være hihi. Svaret kommer om ikke så lenge, Anita.
Håper jeg kan gi deg og de andre leserne noen små grøss i "Gjestebud", en og annen tåre kan jeg med sikkerhet love deg ;) Sorg og glede går hånd i hånd, i denne boken, som i de andre - slik er det jo i større eller mindre grad for oss alle.
Ønsker deg en finfin vinter og mange gode lesestunder, en finere tid til å lese finnes ikke. Gjør ikke noe om kulden smeller i veggene, og mørket trykker seg om oss - med levende lys, liv i peisen og en god bok i hånden er det nødt til å bli fint.
Og jeg skal stå på, for deg og de andre trofaste som leser og drømmer sammen med meg i "Flammedans".
Ha en god natt - drøm søtt!
Nattaklem til deg


Bea
10.02.07

Hei. En stund siden sist, tiden flyr, men passer på å se innom gjesteboka en gang i blant. Sitter akkurat og ser på listen over noveller som du har hatt med i Hjemmet, og ser der at du har en novelle som heter Flammedans. Handler den om Anna og alle de andre eller er det bare tilfeldig at den heter det samme som bokserien? Ble litt nysgjerrig, for jeg leser ikke Hjemmet fast, og har ikke lest noen av de novellene du har hatt med der, selv om jeg godt kunne tenkt meg det. Ellers syns jeg Flammedans er veldig spennende for tiden, og spesielt artig er det at handlingen er fra Tynset, for jeg er opprinnelig fra de traktene, har også bodd på Tynset en kortere periode. Er så fint å virkelig kunne se for seg stedene: kirka, Neby, brua osv.
Så du nevnte for en av de andre som hadde skrevet i gjesteboka at du planlegger en ny serie, dette hørtes spennende ut, når kommer den ut, hvis du kan røpe noe?
Håper du fortsatt får en fin vinter, og at du også får tatt noen turer på ski, selv syns jeg det er kjempegod avkobling, nesten like god som å lese....
Hilsen Bea

Hei Bea!
Ja, tiden flyr, det skal være sikkert og visst. En trenger bare å se på ungene for å bli påminnet det. Hjelper litt å se seg i speilet og :)
Flammedansnovellen i "Hjemmet", er en frittstående fortelling, du finner den ikke i noen av bøkene. Den ble illustrert av Kristin Nygård, som er en fantastisk god illustratør! Det var rart å skrive om Anna og Nikolai, når stoffet ikke skulle være med i serien, men jeg ble skikkelig fornøyd. Har ikke fått skrevet så mye for Hjemmet de siste månedene. Du minnet meg på at jeg må bli litt flinkere fremover. Morsomt å skrive noveller - de jeg skriver på ellers er jo så langt at de varer over flere år :)
Tynset er et vakkert sted, jeg visste det med en gang jeg kom dit, at handlingen måtte legges akkurat der. Har vært der noen ganger i forbindelse med serien, snakket med noen som er historiekyndige, og lånte en haug med bygdebøker på biblioteket, som jeg nesten ikke greide å gi fra meg igjen, sukk.
Har alltid et par, tre serier på gang i hodet, slik har det vært helt siden jeg holdt på med "Utvalgt av gudene". Føler at det er viktig å planlegge noe hele tiden, det gjelder forresten alt jeg holder på med. Kan nok ikke røpe noe, Bea, selv om jeg gjerne skulle ha fortalt alt, er så ivrig, skjønner du. Planen bør først legges frem for forlaget kanskje :) Ikke sikkert de synes noe om den engang. Om ikke får jeg legge frem den andre planen, eller den tredje - mangler ikke ideer, skjønner du. Vakkert med vinter. Nysnø, gradestokken viser langt under ti minusgrader om dagen. Silkeføre kalte vi det, da jeg var aktiv på ski. Har ikke fått tid til å ta frem skiene ennå, en skam, men vinteren er ikke over ennå :) Det er som du skriver, en herlig avveksling å spenne på seg skiene. Er forresten flotte løyper her hvor jeg bor!
Ha en fortsatt fin vinter, du også Bea - håper du får mangle anledninger til å ta på deg skiene, og at du fortsetter å lese "Flammedans" :)
Jane


Per-Tore
07.02.07

Ble rørt jeg, av avslutningen i "barn under månen" men syns du kunne holdt på litt lenger da. Eller skrive en oppfølger eller er det helt uaktuelt?

Hei Per-Tore!
Så du har kommet deg gjennom hele serien nå, flinken.
Vet du hva? Det gjør meg veldig glad å lese at du ble rørt. Det er mange sterke skjebner i "Barn under månen", noen av dem er fra virkeligheten. Dessuten skriver jeg fra bygda hvor jeg har vokst opp :) Ikke mange som kan fortelle om 2. verdenskrig lenger nå, ikke som har opplevd den på kroppen i hvert fall. Men jeg var heldig og fikk en skikkelig innføring i hvordan tyskerne gikk inn på Hadeland av en som nærmer seg nitti år. Helt utrolig hvor klart et så gammelt hode kan være, men så var han ung og midt oppi det, det gjorde så klart et sterk inntrykk. Han husket så mye, helt ned til minste detalj, så til og med været er riktig enkelte steder. Ja,det sier jeg Per-Tore: Er jeg like oppegående når jeg blir nitti, skal jeg være sjeleglad!
Å skrive en oppfølger er nok helt uaktuelt, er jeg redd. Skulle så gjerne, men tiden strekker ikke til. Liker å skrive fra nye tidsepoker og steder i hver serie også, da holder gløden seg sterkere, og ting blir ikke så fort "oppbrukt", føler jeg. Når en skriver så mange bøker, er faren for det alltid til stede. Viktig å holde serien så høyt som mulig hele tiden, og hoppe over på neste høyde når du starter på nytt.
Lykke til videre!
Klem på begge kinn fra Jane


Mirnesa
05.02.07

Hei Jane!
Jeg er venninnen til Helene, og har nå funnet ut at jeg fikk lyst til å skrive til deg. Helene fortalte meg at du hadde svart. Jeg så det du skrev til henne. :) Ble litt nysgjerrig jeg :). Jeg har aldri rørt noen fordi jeg er blind, det er så. Jeg har bare rørt noen med diktene mine. Så dette var noe nytt. Vil bare få sagt at det ikke er noe synd på meg i det hele tatt! :) Ja, jeg har lest 11 bøker av "flammedans" og synes det er en fin bok. Jeg blir så revet med og glemmer rent tid og sted hvis jeg skal noe og leser "Flammedans". Det er viktig at folk forstår hvordan tatere hadde det før. Man får en klump i halsen når man tenker på alle de gangene de blir avvist av "vanlige folk". Det er så trist å høre på hver gang noen snakker stygt til dem fordi mange mener at de ikke har noen rettigheter til å leve som de fastboende. Jeg liker måten du beskriver Anna på. Det er så fint at hun er sta, for ellers er det jo ikke sikkert at hun ville fått det så bra. Hvis alle hadde vært som henne... Jeg har sett bokomtaler av noen andre bøker du har skrevet, og vurderer å sjekke om de finnes på lyd. jeg orker ikke å lese dem i punkt (blindeskrift), sjøl om det går like fort som en lydbok. Hvis de er like fine å høre på som "flammedans" gleder jeg meg veldig til å høre! ;) Sjøl om det er travle tider, tar jeg meg tid til å lese. Jeg har skrevet e-post til en del forfattere og møtt en del og. Det er alltid koselig. ;)
Med vennlig hilsen Mirnesa

Hei Mirnesa!
Joda, Helene og jeg er blitt kjent med hverandre via mail, og jeg synes det er kjempekoselig å bli kjent med folk på denne måten. Og jeg kan forstå at du ikke synes synd på deg selv, og på mange måter er det heller ikke det. Du greier deg nok vel så godt som andre - det er jo blitt slik i dag, og takk for det, sier jeg bare. Selv kan jeg ikke fri meg fra tanken om at det er ille å ikke se. Slik tenker vi som har alle sanser i behold, ikke sant? Men du fikser det helt greit, og har gode dager, som oss andre.
Budskapet mitt i "Flammedans" er nok først og fremst å få frem det som skjedde mellom "buroer" og tatere. Dette er en viktig del av norsk historie, og kanskje den vi bør skamme oss aller mest over. I de videre bøkene vil det komme enda bedre frem hvordan taterne ble behandlet. Mange mennesker var forutinntatte og fordømmende den gang, som nå - trist, men likevel et faktum.
Ja, Anna må være litt sta, ellers vil hun ikke greie seg, tror jeg. Hun blir enda sterkere etter som årene går.
Jeg er redd det bare er "Flammedans" som er lest inn på lydbok. Du kan kontakte de som gir ut lydbøkene du hører på nå, og spørre dem om de vil lese inn f.eks "Barn under månen" eller "Utvalgt av gudene", det kan hende de gjør det. Vet at det var en svaksynt jente som fikk i gang innlesingen av "Flammedans". Jeg står helt hjelpeløs i forhold til det, ellers skulle jeg ha kontaktet dem selv.
Og jeg vil veldig gjerne lese et av diktene dine, Mirnesa. De er helt sikkert IKKE teite. Jeg gleder meg allerede :)
Ha en deilig dag - kos deg med dagen din!
Varm klem fra Jane


Helene
01.02.07

Hei Jane!!!
Eg er ei jente på16år. Blir 17år den 12. Juni. Eg går i 10.klasse.
Eg leser bokserien din Flammedans den er veldig bra!!! Hvor mange bøker blir
det av Flammedans?? Eg kan sitte å lese hele dagen, foreldrene mine kan si
noe til meg, og eg hører dei ikkje. Eg er ei ordentlig leseløve.Eg håper at
du kommer ut med flere bokserier for du er kjempeflink til og skrive. Eg har
ei venninne som er blind, ho leser også bøkene dine hun har lest dei fleste
bøkene av deg.
Men det er en ting eg lurer på. Hvordan greier du å skrive så mange bøker.
Eg har skrevet et særemne om deg i norsk og der fikk jeg en, karakter det
var en 4. Og nå skriver eg et særemne om deg i norsk og den skal vere ferdig
til vinterferien.
Hjertlig hilsen en stor fan av bokserien din Flammedans.
Helene

Kjære Helene
Tusen takk for hyggelig og oppmuntrende mail. Fikk en klump i halsen da jeg leste om den blinde venninnen din, som leser MINE bøker! Jeg ble beveget langt inn i sjelen - du må hilse henne så mye fra meg, Helene.
Jeg blir glad når jeg leser at du liker "Flammedans". Det er godt å vite at det er så mange unge som fremdeles leser, det har jo vært mange dystre spådommer når det gjelder akkurat det. Og når du evner å leve deg inn i stoffet, som du tydeligvis gjør, så får du dobbelt igjen. Viktig med innlevelsesevne. Jeg var en leseløve selv da jeg var yngre, er det nok fremdeles, men har ikke så mye tid til å lese - veldig synd, fordi det er så mange gode bøker på markedet.
Så lenge jeg kan skrive kommer det bokserier/bøker fra meg, så om du vil lese mer av meg, er det bare å henge seg på - om forlaget vil ha meg da. Ikke verdt å være for stor i munnen her hihi ...
Hvordan jeg greier å skrive så mange bøker? Jeg har stor tro på fantasien min, slik jeg ser det har den ingen grenser. Det er nok en av hovedgrunnene til at jeg kan skrive så mange bøker. Noen ganger tenker jeg at "veilederen" min må stå over skulderen min og hviske meg det jeg skal skrive. For det er faktisk slik at det i blant kjennes ut som om ordene bare strømmer ut av fingrene mine. En herlig følelse, og når det kan bli bøker av det, er det jo enda bedre liksom. Morsomt å kunne dele fantasien sin med andre, det merker sikkert du også, når du skriver stiler og slikt.
En firer i særemne er da bra! Så flink du er! Om du trenger informasjon må du bare spørre, jeg skriver gjerne til en trivelig jente.
Snør hos meg i dag, så nå får jeg snart starte freseren her, men først litt froskost!
Takk igjen for hyggelig innlegg. Ha en deilig dag, Helene!
Vennlige tanker fra Jane


Nora
28.01.07

HeiHei=)
Jeg hadde egentlig ikke planlagt noe spesielt å skrive til deg nå, så dette blir nok en ganske kort mail ^^.... men jeg ville bare fortelle deg at i dag tidlig leste jeg om deg og flammedans i finansavisen=) Det var ganske morsomt at det plutselig sto om favoritt forfatteren min i avisen! Nå gleder jeg meg til å lese om bryllupet! Håper alt går bra med Anna og Jørgen. Nå er det endelig snø, og både jeg og Chill storkoser oss=)
Stor klem fra meg, Nora

Hei hei Noramor,
Ja, nå er snøen kommet, kuldegradene også :) Liker at det er både snø og kaldt når det er vinter - hører liksom sammen det, vet du. Har ikke tatt frem skiene, men blir ikke så lenge før jeg prøver dem nå. Må bare bli ferdig med bok nr. 16 først. Går i ett, men koser meg likevel, og Connie er nok minst like glad i snøen som Chill.
Og jeg synes det er koselig å få mail fra deg, enten du har planlagt det du skal skrive eller ikke. Du er en jente med mange tanker i hodet, og da kommer det alltid noe fint.
Leser du Finansavisen du da, Nora? Pleier ikke å lese den, jeg, men fant frem til det du nevnte. Alltid morsomt å lese hva avisene skriver, om det stemmer eller ikke. Litt rart at noen har interesse av å skrive om meg liksom :) Denne gangen handlet det heldigvis om flere forfattere også, føles litt tryggere da, skjønner du :)
Håper det går bra med deg på skolen, og med venner og alt.
Klemmer i bøtter og spann fra meg, til Chill også


Per-Tore
25.01.07

Hei Jane
Er alt som står i Barn Under Månen fri diktning eller er noe av det sann?

Hei hei :)
Du er godt i gang med "Barn under månen", skjønner jeg. Så bra!
På spørsmålet ditt kan jeg svare at mye av det som skjer i denne serien er tatt fra virkeligheten. Når det gjelder personene kan jeg ikke røpe noe, men i selve handlingen har vi slaget om Blücher og slaget på Bjørgeseter. I tillegg har jeg snakket med eldre mennesker som var med både i gruvene på Grua og i krigshandlinger - DET var interessant research det! Å Gud så spennende det måtte være! Og fælt! Lignende kamper foregikk nok over store deler av landet på den tiden. Tapre landsmenn!
Stå på videre! Og ha en fortsatt god vinter. Her er det 23 minusgrader i dag! Brrr ...
Klem fra Jane


Annie
15.01.07

Hei Jane :)
Mitt navn er Annie, og jeg bor for tiden i USA.
Jeg er imidlertid fra Norge, de siste 15 aarene bodde jeg i Trondheim, og jeg maa si jeg savner gamlelandet, og spesielt Flammedans boekene mine.
Jeg har naa sendt en forespoersel to forlaget om hvor mye det eventuelt vil koste meg aa faa dem tilsendt hit til meg :)
Vil bare si at jeg virkelig elsker denne bokserien, og synes du er en fantastisk forfatter, jeg bare lever meg inn i hele historien om Anna og hennes liv :)
Med vennlig hilsen og stor klem fra
Annie

Kjære Annie,
Jeg vet ikke hva du gjør i USA, men det må være utrolig spennende å oppleve en annen kultur enn her hjemme. Likevel forstår jeg at en kan lengte hjem til lille Norge. Landet vårt er spesielt. Jeg er bosatt midt i skogen med høye grantrær, og til vanlig snørike vintere, men elsker fjellet. Så har vi fjordene som strekker seg innover i landet, noen steder med steile fjellsider på begge sider - et mektig skue.
Jeg vet at de har en flott natur i USA også. Håper du har mulighet til å se litt av den, mens du er der.
Ønsker meg til USA en eller annen gang. Du er heldig, Annie, og "landet ditt" forsvinner ikke! Det venter her på deg det, vet du :)
Etter som årene går, blir jeg mer og mer glad i landet vårt. Nå feller jeg alltid en tåre når nasjonalsangen spilles f.eks på 17. mai - da jeg var yngre registrerte jeg knapt at den ble spilt. En snodig greie.
Det gjør meg godt å se at du savner "Flammedansbøkene", og jeg håper inderlig at forlaget ikke tar altfor mye for å sende dem til deg. Jeg kan ikke tenke meg at det blir vanskeligheter, men om det skulle skje, får du kontakte meg på post@jane-mysen.no så skal vi se hva vi kan få til.
Takker for rosende omtale, Annie :) Det er alltid moro å høre fra fornøyde lesere.
Til slutt vil jeg ønske deg og dine en nydelig dag og en lykkelig fremtid.
En varm klem og mange gode tanker til deg fra meg


Per-Tore
11.01.07

Vet ikke om du husker meg men jeg skrev til deg for en stund siden.
Har du noen flere bokprosjekter på gang da. Driver og leser. Barn under månen samtidig som jeg leser flammedans, og 3 andre serier fra andre forfattere.
En stor klem til min favorittforfatter..
Hilsen Per-Tore

Hei Per-Tore!
Visst husker jeg deg. Hyggelig at du har lagt igjen en melding i gjesteboken, og jammen holder du et høyt tempo, du også. Fem serier på en gang! Føler meg smigret når du skriver at du har meg som din favorittforfatter, tusen takk skal du ha! Og joda, jeg har flere bokprosjekter på gang - det har jeg alltid. Det blir selvfølgelig mange flere bøker i "Flammedans", men har hørt om forfattere som går inn i en "tung" fase når de er ferdig med en bok/serie. Det kan jeg ikke ta sjansen på, vet du, så det er bare å stå på. Så får jeg håpe at forlaget sier ja, når jeg legger frem ideen min sånn etter hvert. Det kan man ikke ta som en selvfølge, skjønner du. Ellers håper jeg at året har begynt bra for deg og dine, og at du holder leselysten ved like dette året også. Lykke til!
En like stor klem fra meg til deg :)


Hanne
10.01.07

KJÆRE JANE
Flammedans 13.......Kjempe bra:-) Noen ganger lurer jeg på hvordan du får det til:-)?
Du skal vite Jane at alt jeg har lest av deg til nå er jeg super fornøyd med!.Du har tatt meg med til vikingtiden og taternes verden er så takknemlig for flotte serier. Har enda ikke fått startet på barn under månen, men gleder meg.
Du jeg har fått kjøpt kjole:-)den er så fin!
Kjempeklem fra HANNE

Hei Hanne!
Og godt nytt år til deg! Du rakk å bli den første til å skrive i gjesteboken i 2007. Herlig! Og jeg setter umåtelig pris på tilbakemeldingene dine. Det er nesten så jeg svever oppunder taket når jeg leser dem. Er så entusiastisk, du! Og jammen har du lest mange bøker nå! "Utvalgt av Gudene" er jo på hele tredve bøker, og vi har kommet langt på "Flammedans" også. Og det har gått fort! Du bør få status som superleser!
Ja, nå nærmer det seg bryllup :) Gleder meg voldsomt til å se deg i brudekjolen! Synes det er en evighet siden jeg gikk opp midtgangen selv, og når jeg regner etter så er det visst en liten evighet siden. Ai som tiden går! At du går en spennende tid i møte er det i hvert fall ingen tvil om.
Ha en nydelig dag, jenta mi - håper du opplever mye fint :)2005 I 2006 I 2007 I 2008 I 2009 I 2010 I 2011 I 2012