Gjestebokinnlegg 2010

 

Ritha
06.10.2010

Hei på deg Janemor :-)
Nå ble du overrasket tenker jeg. Tenkte jeg skulle skrive litt i gjesteboken din jeg også. Skal starte opp igjen å lese de flammedansbøkene jeg har på vent..Du vet at jeg må ha flere bøker jeg kan lese da en bok om gangen blir for lite til meg..Når jeg førstes begynner så leser jeg tre bøker om dagen hehe..Du er forøvrig en fantastisk person og en god venn som jeg setter stor pris på.
Stoor KLEM fra Ritha, Bussi hilser og klemmer han også :-)

Hei på deg også Rithamor :)
Ja, nå ble jeg overrasket, og det positivt! Koselig at du tok deg tid  til å legge igjen noen ord her inne. Er det noe som ikke blir ødelagt med årene, er det bøker. Å samle opp bøker i serien og lese senere, høres veldig lurt ut.
Jeg setter stor pris på vennskapet med dere, jeg også. Og synes vel at dere er minst like fantastiske som meg ;)
Regner her i dag. Det gjør det nok på Gjøvik også. Ikke så langt fra meg til dere, jeg må ta meg sammen og få startet opp bilen en dag.
Ellers ønsker jeg dere nydelige dager fremover!
GodvenneklemfraJane til dere begge :)Heidi
10.09.2010

Hei Jane.
Nå er vi kommer så langt at Inga har stukket av med Martin. Hun kan ikke få lov til å gjøre et. Du måå få tatt henne skikkelig. Og hva med stakkars Ivar? Vi trodde at han hadde brent inne.
Håper alt er bra.
Klem fra Heidi

Heisann Heidi!
Koselig å høre fra deg :) Det er lydbøkene du skriver om, skjønner jeg. Papirutgaven av bøkene er kommet lenger. Jeg holder på å skrive på nr. 41 nå :)
Det skjer mye rundt Anna og Nikolai. Inga er en av de vanskelige i serien. Martin er sønnen hennes og hun "stjeler" ham med seg. Det er nok ingen som ønsker at Inga, med hennes bakgrunn, skal ta seg av et barn. Hvordan saken løses, får du vite allerede i neste bok :) Ivar har også en historie, jeg håper at du blir fornøyd med løsningen.
Ellers håper jeg at du har det bra, Heidi, og at høstsolen har funnet frem til deg. Håper skrivelysten er på topp - kommer nok snart bøker fra din kant også, tenker jeg og gleder meg til det.
Ha det godt!
Høsttanker fra JanePer-Tore
08.09.2010

Nei nå synes jeg det blir mye meg i denne GB, en din da. Håper det kommer en ny serie fra den utmerkede og litt søte (hehehe) Jane Mysen?

Enda et hei til deg Per-Tore :)
Takk for fine ord, og jada, det kommer en ny serie fra meg. Men jeg holder ikke på å avslutte "Flammedans", som det sto skrevet i Aftenposten. Forlaget og leserne vil ha mer, så det er bare å stå på :) Den nye serien er bare i hodet mitt enda, men når jeg får tid til å begynne på den, skal det nok gå unna. Akkurat når prøver jeg å skrive meg inn, slik at jeg kommer flere bøker i forkant på "Flammedans". Det er en fordel for neste utgivelse om jeg får til det :)
Ønsker deg og din kjære en strålende høstdag der oppe i Gjøvik. Håper solen skinner på dere i dag.
Gode tanker fra JanePer-Tore
26.07.2010

Hehehe jeg får holde liv i GBen din jeg da.
Ildkorset tror jeg du bør lese. Tror den er veldig bra.
Jaja da er det bare og vente til i september da. Hvordan skal jeg klare å vente så lenge?
En regnvåt klem fra Gjøvik

Hei igjen, Per-Tore!
Kanskje jeg leser Ildkorset en gang, men ikke akkurat nå. Holder på med Flammedans, vet du, og den nye serien håper jeg at jeg får begynt på om ikke så altfor lenge.
Så er det dette med å lese andres serier da - ikke alltid at det er så lurt, tror jeg.
To måneder er en stund å vente, men vi får håpe at du liker boka som kommer - da vil du ikke ha ventet forgjeves.
Nyt sommeren din! (Det regner her også)  Per-Tore
25.07.2010

Hehehehe føler det er bare jeg som skriver i GB en din nå da men.
Du er jo ikke så gammel selv heller da.
Men du det er bare hyggelig å være din leser. Skal snart begynne med en 3. serie nå (Ildkorset av Frid Ingulstad) Phuuu er sliten bare jeg tenker på det jeg. Men velger jo selv da  
Sommerklem tilbake fra din trofaste leser 

Det ER bare du som skriver i gjesteboken akkurat nå, Per-Tore. Er lite liv her inne, og det er kanskje fordi serien er kommet så langt. Det pleier å roe seg da.
Gammel nei, føler meg slett ikke gammel, men femti er en voksen alder, vet jo det. Det er noe som heter at man ikke er eldre enn man føler seg.
Jeg har ikke lest Ildkorset, men den er helt sikkert bra. Frid er en flink forfatter :)
Ja, du velger selv, og du kommer sikkert til å kose deg :)
Nå skal jeg gå tur med Connie i skogen, gleder meg!Per-Tore
23.07.2010
Får vel komme med noen spørsmål også, hehe.
Hvordan døde Olaf? Er det Helena som er moren til Astrid?
Tror jeg begynner å bli gammel hehehe ettersom jeg har så dårlig husk.
Klem fra meg til deg.

Hei igjen, Per-Tore
Bare spør i vei, du :)
Helena er ikke Astrids mor, men det er Gerd, jenta fra Lillehammer, som Garp gifter seg med. Helena tar seg av Astrid som om det skulle være hennes datter, men det er fordi Olaf tok henne med til stua hennes etter at Gerd døde under fødselen. Olaf omkom under restauringen av et tak, det raste ned.
Glemske kan vi være noen og enhver, skal ikke si så mye mer om den saken ;) Og det har tydeligvis ikke noe med alderen å gjøre, du er da en ung mann.
Jeg er glad for å ha deg som leser, Per-Tore, uansett om du husker alt eller ikke.
Kos deg med resten av sommeren - hos meg har det vært strålende sol i dag og det er visst spådd en kjempefin høst :)
Enda en sommerklem fra megPer-Tore
14.07.2010

Tenkte jeg skulle skrive litt til deg her jeg da. Syns det flott jeg att noen har laget en gruppe til min favorittforfatter. Og jeg syns absolutt ikke at du er selvgod. Du er jo dyktig da. Og er det noen andre som mener du er selvgod så blås en lang marsj i de.
Klem fra Per-Tore

Heisann, Per-Tore
Morsomt å ha en fangruppe på facebook, ingen tvil om det. De fleste andre forfatterene har også det, så unikt er det ikke, men festlig lell. Vet ikke om noen synes jeg er selvgod når jeg reklamerer for fangruppa på "veggen" min - måtte bare "sikre" meg, følte jeg :)
Ellers bryr jeg meg ikke så veldig mye om hva andre sier, det får man bare vondt av.
Positivt at jeg fremdeles er favorittforfatteren din, det tar jeg som et kjempekompliment så takk for det :)
Ha en fortsatt god sommer, sammen med fruen, i den fine byen deres.
Sommerklem fra JaneMarianne

07.05.2010

Heisann  
Lenge siden jeg har skrevet i gjesteboken din nå. Men jeg vil bare si at jeg henger med fortsatt og vil gjøre det til siste bok. Den beste serien jeg har lest. Du skriver så bra og det er noe med hvordan du får frem det livet taterne levde. Fantastisk å krype ned i sofaen med en helt ny og fersk Flammedans bok   Fikk nr. 34 i posten i dag, gutten min på 7 sa "Jippi det er bok te deg mamma". Og så satt han og så på boken i bilen på vei hjem og fant ut han hadde 34 i sko og at boken passet veldig til de nye joggeskoene hans ... En herlig tanke  
Du må ha en fin vår og skrive masse også jeg gleder meg til resten!!!
Klem fra Marianne

Hei Marianne!
Det er en stund siden jeg hørte fra deg ja - desto hyggeligere er det da å få en solskinnsmail som denne. Fantastisk at du fremdeles følger med på "Flammedans", og jeg er så glad for at du fremdeles finner serien interessant :) Er ingen selvfølge så langt uti, vet du :)
Jeg smilte da jeg leste om sønnen din. Det vitner om hvilke festlige betraktninger barn i blant gjør. Tenk - "Flammedans" nr. 34 og sko nr. 34! Du må hilse ham fra meg, Marianne. Gi ham en klem også!
Jeg er glad i sitater, og dette er det jeg liker best om barn:
Barn er de hendene som vi griper himmelen med. / Henry Ward Beecher
Jeg takker for at du leser bøkene mine, og for at du er den du er.
Ønsker deg en fin vår også, Marianne, nyt hver eneste dag :)
En vårklem til deg fordi du delte dette med meg.Anonym
04.05.2010
Hei.Jeg er en vell voksen dame som i hele mitt liv har lest mye.Flammedans er en serie jeg abonnerer på.Mitt spørsmål er:Hvor mange bøker blir det? Jeg syns den har blitt noe forutsigbar i de siste nr.,men min interesse for romanikulturen gjør at jeg fortsatt henger med.

Hei, du ukjente, :)
Det er fint at du leser mye, det har jeg gjort alltid også, bortsett fra de siste årene, hvor det har blitt for mye av andre ting. Fint å kunne skrive bøker også :)
Det ser ut som om det kan bli i hvert fall femti bøker av Flammedans. Jeg kan ikke være sikker da, om det er mange som synes serien begynner å bli forutsigbar, så stopper det av seg selv, før eller siden. Flammedans begynner å bli en veldig lang serie, og jeg regner ikke med at alle skal følge med helt ut. Om du gjør det fordi du er interessert i romanikulturen, er det hyggelig. Det betyr jo at jeg har noe å bidra med fremdeles :) Ellers håper jeg at du har en fin vår og at du har mye å glede deg til fremover :)
Gode tanker fra JaneTorill
22.04.2010

Hei Jane!
Jeg er en ivrig leser av bokserien, og kan nesten ikke vente til neste bok kommer. Slik er det hver gang. Jeg sluker bøkene etter hvert som de kommer, og du har klart å bli en av mine yndlingsforfattere. Du skriver fantastisk levende! Tusen takk!
En som venter spenning!
Med vennlig hilsen Torill Tollefsen

Hei Torill!
Du takker meg, men jeg bør vel heller takke deg kanskje? Synes det er morsomt at du følger serien fortsatt, så mange bøker som det er blitt :) Du vet det, Torill, at uten dere lesere så hadde jeg bare kunnet pakke snippsekken og finne på noe annet å gjøre.
At jeg er en av dine yndlingsforfattere er fantastisk! Det er litt rart å lese det også, for det er mange av oss, både serieforfattere og andre. Desto større grunn er det for meg til å takke - tusen, tusen takk.
Ikke noe gleder meg mer enn at du synes jeg skriver levende. Tenker alltid at det har noe med evnen til å lese også, du er nok flink til å leve deg inn i handlingen.
Neste bok kommer den tiende mai - det går fort dit!
Ønsker deg en fin vår, kos deg med livet :)
Klem og gode tanker fra JaneHeidi
19.04.2010

Hei Jane
Jeg og Sigulv har lest alle bøkene. Nå er jeg lei meg for at Christian er død. Hvorfor gjorde du det? Christian var god. Ta heller rotta på Solveig. Håper presten er en god mann, og ikke som Dorme. La det går bra med Turid, så kan jo Turid og Frederik være sammen, når Christian er borte. La også Abigail få sin fortjente straff, selv om hun er snill så kan hun ikke gjøre slikt som dette.
Klem fra Heidi

Hei Heidi!
Jeg synes det er veldig morsomt å få en melding fra deg i gjesteboken. Det er jo stort sett på telefonen vi har hatt kontakt. Er glad og takknemlig for at du og Sigulv leser bøkene og forstår jo at du engasjerer deg :) Det var leit med Christian, men noen ganger dør gode mennesker også. Jeg liker å gjøre handlingen slik at leserne ikke alltid kan gjette seg til utfallet - det blir mer spennende da, tenker jeg. Når det gjelder Solveig og alle de andre som fremdeles lever, vil du få deg noen overraskelser, men det er jo bare morsomt :)
Jeg ønsker deg en nydelig dag og en fantastisk vår, Heidi. Og hils Sigulv!
Klem fra JanePer-Tore
02.04.2010

Ser det er liten aktivitet her så jeg får opprettholde den jeg da tenker jeg.
Spennende prosjekt hun datteren din skal begynne med da.
Men skulle egentlig bare ønske deg God påske jeg.
Klem til favorittforfatteren min som skriver så levende.
Per-Tore

Hei Per-Tore!
Det er godt at du holder liv i gjesteboken min :) Blir mer og mer stille her inne, men slik har det vel lett for å bli når man kommer så langt ut i en serie kanskje ...
Christine holder nå på med bok nr. 7 i "Hest og Hemmeligheter". Hun er flink, fantasirik, har et godt språk osv. Meningen var at vi skulle være to forfattere på denne serien, men hun fikser det meste selv og jeg føler ikke at jeg er annet enn en slags rådgiver. Jeg var veldig spent da vi satte i gang og ble gledelig overrasket. Egentlig har jeg andre planer, vet du - med ny serie osv. :)
Har lest alle manusene og må si at det er mye spenning og god driv i bøkene hennes. Så får vi håpe at jentene som går til anskaffelse av den første boken, mener det samme.
God påske til deg også, Per-Tore. Kos deg i den fine byen din og hils så mye til din kjære :)Per-Tore

18.03.2010

Hei Jane!
Hvordan ble Liv borte fra Anna?
På forhånd takk
Hilsen Per-Tore

Hei Per- Tore :)
Anna forsvant fra Klokkegården (på Lillehammer) en gang Helena passet henne. "Kidnapperen" tok seg inn gjennom vinduet og reiste til Kristiania med henne. Han trodde at Liv tilhørte en kvinne der, men dette barnet hadde kommet til rette ... Livs skjebne ble lagt i en fremmeds hender ...
Ha en fin vår, Per-Tore!
Klem fra JaneKarin
05.03.2010

Takk for noen flotte bøker, de inspirerer og går under huden på meg på en usedvanlig måte. Jeg gleder meg hele tiden til neste bok, så jeg håper at du alltid vil fortsette å skrive.
Mhv Karin Lundekvam

Hei Karin,
Tusen takk for at du la igjen noen ord i gjesteboken min :) Jeg blir så glad når jeg får positive tilbakemeldinger på bøkene! Om Anna skulle ha kommentert dette med å skrive, så hadde hun nok sagt noe slikt: Det er meningen at Jane alltid skal skrive. Det er hennes lodd her i livet.
Og det stemmer nok, Karin. Jeg elsker å skrive, akkurat som du elsker å fotografere. Jeg oppfordrer alle som leser dette til å ta en kikk på hjemmesiden din - det er så mange fine bilder der! Drømte meg helt bort, jeg :) Jeg kan love deg mange flere bøker og ønsker deg en nydelig dag. Og en lys og innholdsrik vår.
Varm klem fra JaneUnni Punni
02.03.2010

Hei på deg :-) Gratulerer så mye med dagen din. Veldig fint bilde av deg i avisen her ;-) Håper du har hatt en fin dag :-) Jeg koser meg fremdeles med bøkene dine og venter spent på neste Flammedans. Lykke til med grillhytta di. Ha en fin kveld. Klem fra Unni Punni fra Trevatn. Mænn min hælsar å ;-P
Heisann Unni Punni!

Lenge siden sist nå, og veldig hyggelig å høre fra deg igjen. Takker så mye for gratulasjon, og tenk - nå er jeg femti og en dag! Tiden går så fort, noen ganger er det nesten vanskelig å henge med i svingene.
Blir så glad når jeg får vite at lesere fremdeles er fornøyd med bøkene. Er ingen selvfølge det, så langt ute i serien. Holder på å skriver nr. 37 nå, og det ser ut som om det kan bli en serie på femti bøker? Helt utrolig og ganske fantastisk! Går jo med planer om en ny serie, men ikke lett å komme skikkelig i gang med den så lenge jeg skriver på taterserien min. Men det er helt ok :) Er glad i Anna og familien hennes, jeg :)
Håper alt står bra til der oppe på Trevatn, snakket akkurat med tante Karin forresten :) Hils mannen din så mye. Ønsker dere en deilig vår.
Vårklem fra JanePer-Tore
02.03.2010

Fikk bare lyst til å gratulere deg med dagen jeg.
Gleder meg til hver bok som kommer ut.
Klem fra Per-Tore

Hei Per-Tor,
Tusen, tusen takk for hyggelig bursdagshilsen :) Ett år eldre - ett år klokere, får jeg håpe :)
Starter dagen med å jobbe, før jeg rusler ut i det vakre vinterlandskapet. Om været i dag er et tegn på hvordan det neste året blir for meg, vil det bli godt, for her skinner solen fra skyfri himmel! Ha en nydelig dag der oppe på Gjøvik, og hils fruen!
Klem fra JaneGerd Alise
24.02.2010

Hei Jane.
Først vil jeg få takke deg for en fantastisk serie Flammedans er. Jeg har alltid følt en nysgjerrighet og spenning når tatere eller reisende blir nevnt. Det er helst mine besteforeldre som har kunnet fortelle meg litt, da de hadde en gård på en av øyene utenfor Bergen. Der hendte det at det dukket reisende opp som solgte masse forskjellig, samt at de slipte kniver og sakser og ellers reparerte forskjellige ting. Men det var ikke det samme å høre om det som å oppleve det, og det fikk jeg dessverre ikke. Derfor er din serie en veldig kjærkommen lesing for meg. P.S. Har forresten bestilt to Cd`er med Bussi i dag.
Hilsen Gerd Alise

Hei Gerd Alise,
Når du takker meg, takker jeg deg - tusen takk for at du henger med fremdeles :)
Taterne har alltid fascinert meg også. Jeg er så gammel at jeg husker dem, jeg, da de la seg til ved en bekk i nærheten av der jeg bodde. Vennene mine og jeg fikk oppleve å sitte ved bålet deres, det var ganske spesielt. Dessuten husker jeg at hele nabolaget tok inn klærne som hang til tørk når kvelden kom. De var redde for at de skulle bli stjålet. Husker også en taterkvinne som kom hjem til oss og lurte på om vi hadde en hodepinetablett, fordi hun hadde så vondt i hodet. Småhendelser som dette er det eneste jeg husker, men jeg kommer nok aldri til å glemme dem.
Tipper at det er koselig å tenke tilbake på besteforeldrene dine og historiene deres. De opplevde nok mye når det gjaldt reisende, tenker jeg.
Bussi er kjempeflink til å synge og har med seg dyktige musikere. Du kan glede deg storveis til cd-platene kommer i posten.
Tar sjansen på å ønske deg en strålende vår - fint å ha den i sikte etter en stri vinter :)
Vennlige tanker fra JaneHanne
24.02.2010

Heisann Jane ;-)
Lenge siden jeg har fått skrevet til deg.
Håper alt er bra med deg og dine ;-)
Takker for noke en kjempebok i Flammedans. Du er så dyktig!
Klemmer fra Hanne

Heisann på deg også, Hanne :)
Tiden løper fort når man har småbarn i huset, vet jo hvordan det er! Før man vet ordet av det er man femti hehe ...
Synes du er så flink som fortsatt henger med på Flammedans. Når jeg tenker på hvor mange bøker det er blitt i serien nå, blir jeg rent svimmel. Det er helt utrolig at den er kommet så langt, og jeg må virkelig sette meg ned med den nye serien snart. Leserne er trofaste og foreløpig ser det ikke ut som om Flammedans kommer til å avsluttes i det hele tatt, men det kan brått snu seg, vet jeg.
Våren er rett rundt hjørnet og jeg vet at du koser deg med mannen din og veslejenta deres. Ønsker deg nydelige dager fremover og håper at alt går deres vei.
Kjempekjempeklem fra JanePer-Tore
26.01.2009

Du får spørre Frid da vet du hvordan hun har lagt opp siden sin, men over til spørsmålet fra meg.
Hva skjedde egentlig med Inga, leser 6 serier samtidig skjønner du så det er litt mye.
Godt nyttår forresten
Klem fra Per-Tore

Hei Per-Tore,
Godt nyttår til deg også!
Det hjelper nok ikke stort å spørre Frid, er jeg redd. Hun har et helt annet program enn meg, skjønner du. Det er mulig for meg å få det til også, men jeg har vært mye frem og tilbake når det gjelder det. Den forrige hjemmesiden min var slik at folk kunne skrive rett i gjesteboka, og jeg hadde til slutt ikke tall på hvor mange som la ut linker til pornosider osv. Nå har jeg full kontroll på den biten :) Det vil nok koste meg mange tusenlapper og endre på det også - så jeg prøver å tenke at de som virkelig vil skrive til meg - de skriver :) Så får det heller bli slik at jeg har færre innlegg i gjesteboken min :)
Inga ja - hun ble kastet ut fra Lia da hun var ungjente fordi hun var svanger. Så reiste hun til Kristiania, hvor hun fikk barnet. Hvor barnet er blitt av, er det ingen som vet. Inga levde som prostituert, før hun reiste hjem til Tønset, hvor hun da treffer Frederik. Mer kan jeg ikke fortelle ;) Jeg forstår godt at det kan bli vanskelig å holde styr på seks serier - det hadde nok ikke jeg klart heller.
Ha en fin dag!
Klem fra JaneHelene
13.01.2009

Hei Jane!!
Nå er det lenge siden jeg har skrevet til deg i gjesteboken din!! Behøver ikkje å gjøre det siden vi har så kontakt over Facebook og E-post som vi har        
Men fant plutselig ut at jeg skulle skrive noen ord til deg i gjesteboken din nå, jeg synest at det var koselig for deg å få noen ord fra meg her inne   
Nå har jeg lest Flammedans nr. 32! Så nå er jeg virkelig spent på hvordan det skal gå med Helena og Olaf, og så klart med Anna og Oda (Liv). Om Anna får henne eller ikkje, siden Oda (Liv) er Annas rettmessige datter!
Så jeg gleder meg til nr. 33, men først må jo din eldste leser få lese den før vi leser den, det så klart Tante Inga!  
Gleder meg sykt til å Treffe deg i sommer  
Big hug from me to you  

Hei Helene!
Ja, det var virkelig koselig å få en melding fra deg nå. Det er veldig stille i gjesteboken min for tiden - kanskje fordi det er så langt ute i serien. Dessuten tror jeg at det hadde vært en fordel om folk hadde sluppet å sende mail, og heller fått det rett på trykk her inne. Med det programmet jeg har, er det umulig dessverre.
Synes det er trivelig å ha deg som venn på Facebook, og var imponert over hvor flink du var til å svare på spørmålene i julekalenderen! Det reiste noen bokpremier til deg ja!
Også Inga da, "tanten din", som blir 90 år i år, og som følger med på nitten serier, til tross for høy alder og bare ett øye! Tror ikke at det kan finnes maken!
Det skal bli så fint å treffe dere alle sammen til sommeren. Jeg har vært på Skjåk en gang tidligere, så det skal bli spennende å se igjen stedet også. Får du deg jobb i Øvre Årdal, reiser jeg dit. Vikingserien min "Utvalgt av Gudene", hadde hovedsete der :)
Ha en nydelig dag, jenta mi - håper du har det fint der hvor du er.
Kjempestor klem fra Jane
2005 I 2006 I 2007 I 2008 I 2009 I 2010 I 2011 I 2012